Autohipnoza XXV

Autohipnoza XXV

                                               după Bernard Raquin

Braţele care se iubesc: pentru asocierea diferitelor aspecte ale personalităţii, pentru reglarea unor conflicte interioare.

Mai întâi, cu ochii deschişi, în poziţie aşezat, puneţi cele două braţe pe coapse, cu palma dreaptă în faţa palmei stângi.

Atingeţi starea hipnotică prin metodele învăţate.

Presupuneţi că braţul drept exprimă un anume aspect al d-voastră: nevoia de libertate, de autonomie, de singurătate etc.

Vizualizaţi cu grijă, acordându-vă suficient timp, ceea ce înseamnă pentru d-voastră libertatea (un câmp cu flori, nişte nori, orizontul, oceanul sau altă imagine care vă vine în minte, un anumit obiect sau un personaj).

Braţul stâng va exprima opusul, de exemplu dependenţa, constrângerile…

Vizualizaţi ce înseamnă pentru dumneavoastră dependenţa ( o relaţie amoroasă sau familială, lanţuri, grilaje, un câine sau orice altă imagine sau personaj).

,,Mâinile mele se vor simţi foarte atrase una de cealaltă… Pe măsură ce mâinile mele se apropie, voi aprofunda starea hipnotică… Le simt apropiindu-se, se iubesc din ce în ce mai mult. Şi când ele se vor atinge, voi intra într-o profundă stare hipnotică şi, spiritul meu inconştient va integra aceste diferite aspecte ale mele, pentru ca fiecare să se exprime la momentul potrivit… şi voi fi în mod plăcut surprins(ă) să descopăr răspunsurile pe care le caut şi care sunt deja în mine…”

Cu puţin antrenament, mâinile d-voastră se vor întâlni, palmă lângă palmă, iar conflictele interioare se vor estompa.

Variantă: braţul care zboară.

Aşezat, cu ochii deschişi sau închişi, puneţi palmele pe coapse. Presupuneţi că unul dintre cele două braţe are o dorinţă vie de a se ridica, datorită inducţiilor d-voastră, ca purtat de baloane multicolore. Respectaţi-vă ritmul şi amuzaţi-vă.

,, Mă întreb dacă va fi mai întâi braţul stâng sau cel drept, cel care va avea chef să se ridice… Simt acest braţ din ce în ce mai uşor, ca şi cum ar fi ridicat de baloane umplute cu heliu… Şi vrea neapărat să se ridice de pe fotoliu… se ridică vreo câţiva milimetri… Îl las să se ridice din ce în ce mai mult…”

Braţe iubitoare pentru: alice, androxa, carla, carmen, eumiealmeu, gabriela elena, george valah, lolita, mirela, oana clara, paporniţa, psipsina, rokssana, schtiel.

3 comentarii

Din categoria Autohipnoza

3 răspunsuri la „Autohipnoza XXV

  1. brate iubitoare iti trimit liniste si pace sufleteasca la inceput de saptamana 🙂

    Apreciază

  2. Pingback: Astăzi ar fi împlinit 65 de ani… | Ţara vorbelor în vânt

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s