Parfum de leagăn (poveste parfumată)

,,…de la o zi la alta mai mult, mai rapid, mai puternic, se simte un flux vital nou și totuși străvechi. Energia feminină se trezește. Din somnolență, neîncredere și durere țâșnește forța primordială perfectă, manifestată prin Femeie.

Încă nu a învățat cine este, încă nu își cunoaște Puterea și totuși, instinctiv, forța divină din ea se cere manifestată. Încet, cu răbdare și perseverență, mugurii proaspeți sparg crusta întunericului pus asupra ei. Începe să strălucească. O femeie completă, care se cunoaște pe ea însăși deși nu o știe încă, care se iubește și se acceptă cu toate greșelile trecutului. Nu puține, nu puține…

Ce forță vitală trezește Ființa adormită care poate, vrea, știe și dorește să danseze în soare, pur și simplu pentru că există? Fără să ceară nicio răsplată, nici măcar a admirației celor din jur?

Este un început de primăvară… altfel. De fiecare dată e altfel, dar acum e un început de zbor. Spre înaltul din ea, spre înaltul Înaltului. A stat închisă în ea, a curățat cu răbdare tot neamul ei și pe cel omenesc și pe cel stelar, a curățat și a transformat totul într-un imens Câmp de Iubire, cu iubirea ei.

Acum primește manifestarea acestei străvechi forțe a vieții care începe să iasă ca să strălucească în toate nuanțele posibile, ale tuturor culorilor. Vizibile și invizibile. Femeia începe  să își dorească să fie femeie în adâncul ființei ei, fără să o spună. Doar s-o arate. În sfârșit! Nu mai dorește să conducă, să fie egală cu bărbatul sau în loc de…

A venit timpul reconcilierii energiilor manifestate masculine cu cele feminine.
Echilibrarea poate să înceapă. Curând, femeia se va simți ea însăși.
Până acum a făcut Câmpul de Iubire.
Acum ea este Câmpul de Iubire.
Și este forța vieții care salvează Viața însăși.”

Preluat de aici.

Pentru Povestea parfumată inițiată de Mirela, unde vă puteți înscrie.

27 comentarii

Din categoria Poveşti parfumate

27 de răspunsuri la „Parfum de leagăn (poveste parfumată)

 1. ”Și este forța vieții care salvează Viața însăși.”
  Da, dând viață, femeia este viața însăși!
  Și nu, nu mai dorește să conducă, ”să fie egală cu bărbatul sau în loc de…”, Lili, eu spun că femeia a știut mereu ceea ce bărbatul ei a înțeles de curând: ca viața este creată în doi, de amândoi. Și asta e bine.
  Frumos text! Să ai numai zile senine, Lili dragă!

  Apreciază

 2. childagain

  Superb imn închinat Femeii ! De fapt, prototipului Femeii, care se spune că va avea un mare rol spiritual în era ce abia a început.
  Totuși, înainte de a fi Femeie, femeia își dorește să fie recunoscută drept Spirit divin… și apoi, poate fi și femeie, poate fi orice !

  Apreciază

 3. un text in spatele caruia se simte o femeie care stie si simte feminin,viu,clar…
  frumos scris…

  Apreciază

 4. Lili, am descoperit un autor in spatele acestor frumoase cuvinte despre femeie. Care ne magulesc. Cel putin pe mine, desi nu sunt de acord in totalitate cu ele 🙂
  Este vorba despre Uriel… http://uriel-anael.blogspot.ro/2013/03/femeia-forta-vietii.html Un spirit interesant…
  Multumesc pentru ganduri si pentru muzica lui Clapton 🙂
  O saptamana minunata sa ai!

  Apreciază

 5. Câmpul de Iubire este totul. Dacă femeia este câmpul de iubire, atunci… Hehehe, ce frumos ar fi! 🙂

  Apreciază

 6. Pingback: Inspire HR. Logo și web site, marca Dexign « Mirela Pete. Blog

 7. Poate cind femeia va intelege ca nu feminismul e acela care-i da masura valorii in lume ci feminitatea…poate atunci va cunoaste perfectiunea cimpului iubirii. Pina atunci…sa viseze mai poate si sa spere, de ce nu?
  Sarumina pentru clip, Lili !

  Apreciază

 8. Cred si eu ca ne mai conducand si ne mai avand vise de egalitate femeia este mai…. feminina! Frumos scris! Viata fericita! 🙂

  Apreciază

 9. Pingback: Cântec și parfum de leagăn |

 10. Ganduri cuprinse frumos in cuvinte! Cuvinte care pe mine m-au dus cu gandul la Gea si Uranus (Pamantul si Cerul). Gea a creat pe Uranus care i-a devenit sot; Pamantul si Cerul s-au separat mai apoi si acum se vor uni din nou, energiile completandu-se reciproc, reconciliindu-se: feminin si masculin fac un tot fara a fi… androgin 🙂 Gea ne da nastere, ne hraneste, ne tine in viata, ne cuprinde mai apoi pentru transformarea in… alta forma de viata. Ciclul infinit al vietii! Fara Pamant si fara Cer, noi, fiii Pamantului, nu putem trai.
  Viata frumoasa iti doresc!

  Si Eric Clapton interpreteaza superb aceasta piesa!

  Apreciază

 11. Odă femeii! Aşa aş intitula acest impresionant manifest! Este minunat că găsindu-l te-ai gândit să-l faci să circule, aşa cum îi stă bine unui manifest, purtător al unui înălţător crez. Mulţumim!

  Apreciază

 12. Pingback: Am salvat cândva,… « Daurel's Blog

 13. Pingback: Crinul meu amaryllis « Mirela Pete. Blog

 14. Pingback: Parfum de leagăn | my heart to your heart

 15. Pingback: Cântec de leagăn | Iubesc Viaţa

 16. Pingback: Cântec și parfum de leagăn | irealia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s