Despre natura umana

Personalitate autentica

In timp ce-mi savuram cafeaua de dimineata si ma bucuram de soarele de-afara, navigam pe internet.

Ochii mi-au cazut pe fotografia de mai jos…..

human schelet body

……….

……………………

………………………..

………………………..

.

………

……

…………..

…………………

!!!!!!!

In prima faza am trecut-o cu vederea, ulterior m-am intors catre ea…

De cate ori nu ni se intampla tuturor sa fim prea obisnuiti cu imaginile de genul. Sa fim satui, sa fim plicitisiti…ca in final..sa nu ne mai intereseze.

Imagini de genul gasesti peste tot pe internet…Sunt atat de multe incat deja a devenit o banalitate sa le observi.

Da. O vezi..o privesti cateva secunde si treci mai departe. Eventual dai si un like daca tot scrie acolo undeva..ca daca-l oferi se duce 1 euro sau ceva de genul catre oamenii care se afla in situatii asemanatoare….

M-a miscat atat de mult imaginea de mai sus, insa nu vreau sa va vorbesc voua despre cat…

Vezi articol original 294 de cuvinte mai mult

Reclame

6 comentarii

Din categoria Diverse

6 răspunsuri la „Despre natura umana

 1. Sint multe speculati si uni se inbogatesc din aceasta saracie care este si face parte din evolutia umana.Domnul David Suzuki a spus caci sintem in pregul unui dezastru mondial de foamete.Cei care guverneaza lumea sint suventionati cu sutele de milioane sa cistige electiile democratice, sa spunem caci sint ghidate suventionati cu rasplata in contractele viitoare cu bani si publicitate de industriile care produce moarte,industria armamentului si cei care te vindica, daca ai bani necesari,industriile de medicamentele,etc…Vom fi martorii unui dezastru mondial unde milioane de persoane risca sa moara din cauza secetei,schimbarii climatice.Productia de alimente in lume nu suporta un dezastru climatic unde consecintele vor fi dramatice,mincarea va fi mai scumpa decit aurul,argintul,etc..

  Apreciază

  • Da, se pare că asta se urmărește…

   Apreciază

   • Avem o tara unde se importa 80 la suta din mincare si am impresia caci romani au fost grinarul Europei si a a Rusiei sa platim despagubirile de razboi.Rusinea celor care au condus,niste mirlani care a luat putere cu pumnul in gura si cind au pierdut partidul de dictatorii au dezorientat voluntar toata economia planificata,niste jigodi care ar trebuii sa fie judecati de inalta tradare.Mirlani au devenit bogati si restul sufera de foamete si frica ca nu va avea deajuns sa traiasca.Ar trebuii sa aducem ghilotina de la Francezi si sa fie taiate zeci de mii de capete vinovate de suferinta zecilor de milioane de Romani care nu mai traiesc ci sint cersatori muncind in strainatate ca sa cistige niste bani munciti cu singe.

    Apreciază

    • Chiar ghilotina… nu. Dar măcar să li se ia averile și să trăiască și ei ca noi toți. Că de reparat nu se mai poate, decât în timp îndelungat.

     Apreciază

     • Luati bani cu dobinda si prin procese cu plancarda la git,hot furat din bunul statului si a poporului ca in SUA unde hoti sint obligati sa poarte lozinca la git citeva luni de zile prin locurile publice.

      Apreciază

 2. Pingback: Cireş | Gabriela Savitsky

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s