De rerum naturae: „Proiectul Pegassus…”

George Valah Blog

Traducere, redactare si postare: George Valah

Toate drepturile revin autorului si sunt protejate prin legile copyright   in vigoare.

RIR-A.Basiago HR2-Supressed Technology,911&Crucifixion-Jesus 13/16

          Andrew Besiago

Cel intervievat la emisiunea radio „Coast to coast” (De la un tarm la celalalt – gazda emisiunii e George Noory) este Andrew Basiago de profesie avocat in statul Washington, care e de asemenea  scriitor, detinator a 5 diplome universitare incluzand pe cea de istorie (UCLA) si masterat in filozofie (Cambridge). In ultimul timp s-a ocupat de crearea unei organizatii care sa faca lobby la guvern pentru  a se face publice   adevaruri care sunt ascunse de catre acestia. Unul ar fi ca pe Marte exista viata si asta poate fi simplu demonstrat prin analizarea fotografiilor NASA de pe acea planeta. (Aici, si eu am postat numeroase articole si analize de poze continand nu numai dovezi de  viata ci si de civilizatie locala martiana. )

Basiago povesteste:

Cu multi ani in…

Vezi articolul original 5.015 cuvinte mai mult

11 comentarii

Din categoria Diverse, Exerciţiu de înţelepciune

11 răspunsuri la „De rerum naturae: „Proiectul Pegassus…”

 1. Cand l-am vazut „in forma asta” …chiar m-am speriat! 😀

  Apreciază

 2. In ceia ce priveste povestile americane referitor la luna si martie nu sint credibile deoarece sa mintit mult si nu se mai face deosebire intre minciuni si realizarile stiintifice.In america inca lumea sa ceat acum 5000-6000 de ani de zile si sarpele a vorbit cu adam si eva,prosti care pun credibilitatea stiintifica la pamint.Agentia Satiala Europeana in cooperare cu cea Rusa este credibila,politica nu altereaza realizarile stiintifice.

  Apreciază

  • Politica nu alterează realizările științifice????
   Atunci de ce nu sunt făcute publice? de ce nu se aplică pentru binele tuturor?
   Eu cred că singura modalitate de a afla adevărul este un aparat de călătorie temporală.

   Apreciază

   • Tot ce este pe net are ca scop sa spioneze pentru americani cu scopul de a domina lumea azi mine si pe viitor.Nu mai spun toate comunicatiile telefonice inclusiv ambasadele,presedinti si toate companiile comerciale sint spionate pentru a fura datele importante si a le utiliza in avantajul celor care au contracte cu unchiul Sam.Razboiul nu sa terminat niciodata in lumea de astazi se omoara deoarece se vind arme si in spatele celor care cumpara sint companii care au interes sa detina mineralele lor pe o lunga durata.Razboiul economic de infiltratie a organismelor religioase,economice sub mii de nume diferite care sit sub tutela guvernamentala rusa,germana,austriaca,americana, distruge tarile cu guverne idioate care i-si vinde tara pentru binele guvernantilor.In Romania sa produs aceasta vinzare si inca se incearca sa distruga tot ce exista.Nu este nevoie de masina de intors in timp,trebuie de adus aminte schimbarile in Romania dupa 1989.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s