APA, ULTIMA MIZĂ A ÎNROBIRII NOASTRE

Blackjack's Blog

water

ROMÂNIA FĂRĂ APĂ

Baza actuală a capitalismului este criza. Pentru că din criză iese profit, mai ales când ai o economie speculativă în proporții care depășesc de mii de ori economia reală. În toată lumea occidentală care a preluat sistemul economic neoconservator avem o clasă medie care este în curs de lichidare, pentru că neoliberalismul polarizează complet societatea, prin interdependența politică stat-corporație. Mai precis, criza economică face ca săracii să devină mai săraci, iar bogații mai bogați. Corporația nu face numai legislația, dar crează și criza din care se hrănește financiar.

Următoarele crize care vor afecta planeta sunt cele ale apei, așteptată în anul 2025, și a hranei, așa cum arată studii ale Băncii Mondiale și ale altor organisme financiare. Or, gazele de șist otrăvesc apa freatică. Dacă pentru un om e posibil să bea apa îmbuteliată în peturi, care evident costă, este greu de crezut că vacile pot fi…

Vezi articol original 2.161 de cuvinte mai mult

Anunțuri

Un comentariu

Din categoria Diverse

Un răspuns la „APA, ULTIMA MIZĂ A ÎNROBIRII NOASTRE

  1. Apa este baza vietii pe pamint si nimeni nu are dreptul sa o polueze pe motive economice.In Romania la ora actuala nu are o guvernare si un presedinte care sa corespunda sperantele unui popor distrus emotional de sute de ani de zile.Am auzit la manifestanti pe net,jos cu Ponta,Crin si Basescu, aceasta este solutia finala pentru a instala la putere un presedinte pe baza de merit si un guvern lafel selectat de o comisie de selectie avind ca scop sa puna noua baza intelectuala Romaneasca si sa scapam de mirlaniisi mojicii din vechiul sistem dictatorial comunist.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s