Black Projects

Anunțuri

11 comentarii

Din categoria Exerciţiu de înţelepciune, Filme educaționale

11 răspunsuri la „Black Projects

 1. childagain

  Extrem de interesant videoslip ! Abia acum am reușit săîl urmăresc.
  Ideile nu sunt totalmente noi, pentru cine urmareste, cât de cât, progresul fizicii, doar tehnologia MAGRAV pentru mine e cu desăvârșire nouă. Dar dacă iranianul vrea să o ofere întregii omeniri gratis, ceva îmi spune mie că nu va putea, sau nu în acest secol. Dovadă: de ce au auzit atât de puțini oameni despre ea ? Și de ce nu se știe că ea este tehnologia de mâine a omeniriii ?
  Părerea mea este că iranianul a și fost deja amenințat pentru a tăcea, și noi nu vom vedea acea tehnologie prea curând.
  Mulțumim pentru videoclip, este fascinant ! Pentru cine are răbdarea de a-l urmări până la capăt. Adică, pentru cei deja nebuni, cu gândire deviantă. 🙂 Apropos, ai văzut filmul ”Divergent ”? Toate aceste tehnologii noi par a se înscrie într-o gândire divergentă. Adică, o ”scurtcircuitează” pe cea comună.

  Uite și câteva păreri ale mele despre elita mondială:

  http://univcrestact.blogspot.fr/search/label/secret

  http://univcrestact.blogspot.fr/2010/11/romania-spre-un-faliment-dirijat.html

  Apreciază

  • Se pare că materialul pentru acea tehnologie a fost pus deja pe internet, exista un link pe care nu-l mai am. Era vorba de fundația Keshe.
   Nu am văzut filmul.
   O să vin pe blogul tău, pe acolo nu am prea citit.
   Nu știu, eu nu pot să înțeleg răutatea, cu niciun chip.
   Îți mulțumesc pentru vizită, cu drag. 🙂

   Apreciază

   • childagain

    Ei, Lili, nu e nevoie să citești ”din scoarță în scoarță”! 🙂 Am vrut doar să spun că și eu am dus o luptă împotriva societăților secrete, cu armele mele puține și slabe. Cât a rezultat însă de aici în mod concret, nu știu sigur.
    Nici eu nu pot să înțeleg răutatea, mecanismul ei, dar am învățat să o recunosc.

    Mulțumesc pentru informațiile despre fundația Keshe, dar m-aș mira să mai fi rămas ceva pe internet. O să caut totuși.

    Apreciază

     • childagain

      Da, omul acesta pare a fi un spirit luminat, un trimis al Cerului, care vrea să pună totul la dispoziția omenirii (ce ironie – un iranian, nici măcar creștin 🙂 ar urla binecredincioșii noștri). Din păcate, punerea în practică a invenției sale este condiționată, așa cum spune textul, de colaborarea guvernelor și a oamenilor de știință. Exact de asta mă temeam: cine ar fi de acord să colaboreze ? În condițiile în care aproape toate guvernele lumii sunt subordonate Ocultei prin împrumuturi bancare – ca și al nostru. Iar oamenii de știință pot fi ușor reduși la tăcere. Până și Mehrani spune că se teme pentru viața sa (și pe bună dreptate).
      Aș vrea din suflet să mă înșel, să existe măcar un singur guvern care să se implice serios, să ofere fonduri și să înceapă punerea în aplicare. Dar… din ziua anunțului de pe internet, și până acum, cine a auzit de Mehrani și marea sa invenție, afară de câțiva pasionați ? Cum de nu a existat măcar o curiozitate din partea presei, de ce nu a apărut în ziare și la televiziuni ?
      După părerea mea, s-ar mai putea să treacă câteva zeci de ani, sau chiar un veac, până ce invenția asta să fie serios aplicată. Poate, după un fel de Apocalipsă, care ar curăța Pământul de întunecați. (Deși, cine sunt eu să judec ?)
      Scuze, Lili, nu vreau să te dezamăgesc, uite, chiar am să încerc să popularizez invenția asta, pentru că și eu sunt o luptătoare ! Poate, cineva undeva se va mișca… și nu se va teme de consecințe ! Poate…
      Mulțumesc oricum că ne-ai dăruit-o, tu ne dai întotdeauna lucruri de adevărat folos. Te sărut !

      Apreciază

      • Mie mi-a fost înșelată încrederea de oameni care-mi păreau apropiați, ce să mai zicem de cei declarați dușmani? Cum am vrea oare, să ne meargă bine? Dacă oameni ca noi, nu urmăresc decât să mintă, să înșele, să profite, să-și bată joc? Adică, noi, cei simpli, nu putem fi sinceri, direcți, demni, unii cu alții, nu ne putem respecta, dat fiind faptul că ne aflăm în aceeași oală, la ce să ne așteptăm de la cei care vor să ne exploateze?
       Cine știe? Cu drag din partea mea. 🙂

       Apreciază

       • childagain

        Ei, dragă Lili, aici sunt două lucruri oarecum diferite ! A avea încercări prin cei apropiați este un ”examen” de trecut pentru mulți. În orice caz, pentru cei aflați pe un drum spiritual ! Se spune că e mai greu decât să te lupți cu dușmanii declarați, dar tocmai depășirea acestei situații, iertarea și trecerea mai departe, înseamnă că ”am luat examenul”.
        Și eu am avut în viață două situații în care oameni apropiați au preferat să asculte cuvintele altora, și au plecat pur și simplu din viața mea, fără să îmi dea măcar o șansă de a dovedi ce e adevăr și ce nu. Poate mai târziu au înțeles că s-au înșelat, dar era chiar prea târziu ! Oricum, să recunoască faptul că au greșit, și au pierdut atâția ani, ar fi fost mult prea dureros pentru ei, așa că au preferat să continue așa cum au început.
        Dar eu am văzut aceste situații drept încercări, chiar dacă am suferit pe moment, și m-am gândit că poate e necesar să mai pierd și eu câte ceva, pentru alte greșeli pe care le-am făcut, în altă parte.
        Scuze că am vorbit atât despre mine, dar m-am gândit că poate încercările noastre se aseamănă ! Și da, e mai greu când e vorba de oameni apropiați, dar tocmai asta-i proba.
        Te îmbrățișez, și multă putere îți doresc, să treci cu bine toate încercările !
        P.S. Poate uneori îndepărtarea de acei oameni care îți fac rău este un lucru benefic, deși ții la ei. Poți să îi ierți, și să treci mai departe pentru a-ți afla liniștea.

        Apreciază

        • Sunt situații diferite, da, dar dacă de jos pornim greșit, cum am vrea să ajungem la ceva bun, la nivel mondial? Eu cred că nu avem șanse, decât dacă… (se tot cântă) ne schimbăm.
         Mie mi s-au întâmplat alte lucruri, de altă natură. Atât încât să mă întreb, care-i sensul răutății unor persoane, ce au de câștigat? Poate că răspunsul e acesta: energie negativă, din suferința altora, cu care să se hrănească. Să zicem că la mine au fost încercări, dar cu ei ce-a fost? Povestea cu karma nu o cred, pentru că e ceva acolo, neschimbat: sufletul(sau ce-o fi). Singura variantă rămâne cea cu încercările – după părerea mea. Și atunci înseamnă că lor li s-a îngăduit răutatea (sau le-a fost programată) și păcatele lor sunt anulate (!) În cazul în care și-ar învinge propriile porniri (programe negative), atunci să vezi progres!
         Nu știu dacă am luat examenul. Mai am de analizat.
         Îți mulțumesc pentru deschiderea ta pozitivă! 🙂

         Apreciază

         • childagain

          Dragă Lili, cred că ai înțeles singură sensul a tot ce ți s-a întâmplat ! E foarte adevărat că unii oameni inferiori se hrănesc cu energia negativă eliberată de suferința altora, De fapt, ei sunt bolnavi ! Pentru ceilalți, ei sunt motiv de încercare. Pentru ei-înșiși, în încarnarea respectivă, probabil că au fost trimiși cu un scop, cu o misiune – fie ea și negativă – și de aceea, e posibil ca și karma lor ”să înghețe”, să nu înregistreze nimic. Am citit de astfel de cazuri, de oameni trimiși spre încercarea celorlalți, unii având chiar misiunea să îi ucidă pe alții. Se discută dacă și Hitler a fost unul dintre aceștia.
          Dar există și o altă variantă de interpretare: chiar dacă au misiuni ”negative”, dacă acești oameni coboară prea mult, și se bucură prea mult de răul pe care îl fac, devin demonizați, trec cu totul de partea răului, și deci singura soluție este să ne rugăm pentru ei, și să trecem mai departe. Doar un sfânt i-ar putea aduce înapoi pe calea cea bună.
          Ei, sunt multe de discutat, și nu știu nici eu lucruri sigure, ci doar ipoteze. Totuși, mie mi se par veridice !
          Și totuși, chiar dacă la nivel personal am avut de suferit, atunci când începem să ne luptăm cu un rău mai mare, ce amenință umanitatea, suferința trece, noi ne găsim sensul, și ne descoperim mai puternici decât credeam,
          Și eu am avut de suferit, în alt mod: am simițit că sufletul mi-a fost călcat în picioare, că tot ce aveam eu mai sfânt a fost batjocorit, și nici măcar nu a existat vreo intenție reparatorie. Dar mai apoi am înțeles că omul respectiv suferea el-însuși, că era un om slab, și tot ce făcuse, fusese din slăbiciune și lașitate. Nici nu se gândise măcar la întregul efect asupra mea. Și acum, eu am depășit cu totul situația, dar de el, nu sunt sigură ! Remușcările, neîmplinirea, ne pot ține legați o viață.
          Iată că până la urmă, orice subiect poate duce la o lecție de filosofie ! O seară bună, te pup, vise frumoase !

          Apreciază

          • Da, am trăit și eu ceva asemănător. Mi-a fost milă de cei care mi-au făcut rău, pentru că îi vedeam slabi și neputincioși în răutatea (negativitatea) lor.
           Îți mulțumesc pentru discuțiile interesante și fructuoase.

           Apreciază

 2. Pingback: Fundatia Keshe a pus astazi gratuit la dispozitia intregii umanitati tehnologia care va transforma Planeta Pamant | Childagain's Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s