Un cerc deschis – psiluneli

Vizualizare, emoție, credință.

Observi floarea din fereastră. O parcurgi cu privirea. Fiecare centimetru parcurs marchează părți ale frumuseții sale. Ea știe că o observi. Simte vibrația privirii tale pline de energia iubirii. Se destinde și începe să fie mai frumoasă, pentru tine. Se schimbă. Înflorește. Tu o simți? Îți întoarce ceea ce ai dăruit. Știai că asta se va întâmpla? Ai crezut că chiar așa va fi? Ai văzut înainte de momentul înfăptuirii?

Vezi marea agitată, sălbatică, liberă în noapte. Te cuprinde. Te înfioară. Ce dorești să se întâmple? Crezi în ceea ce vrei? Folosești energia iubirii? Atunci vei vedea dincolo de aparențe. Atunci te vei învinge și te vei vedea pe tine.

În fața ta e un cerc deschis. Dacă intri, vei vedea, vei iubi, se va împlini. Te transformi și transformi.

Intri?

Alte psiluneli, în tabelul lui psi.

3 comentarii

Din categoria Psi-luneli

3 răspunsuri la „Un cerc deschis – psiluneli

  1. Draga mea, eu am o prietena care traieste iarna la Bucuresti si, de primavara pana toamna tarziu… la casa ei de la munte. Acolo are o bucatica de pamant cat sufrageria mea.
    Ea isi pregateste rasadurile. De cand pune samanta in micile rasadnite incepe sa le vorbeasca plantelor, sa le alinte sa le privesca de cateva ori pe zi… Rosiile ei sunt un spectacol, dovleceii sunt de fotografiat si fasolea e ca in Jack si vrejul…
    Plantele o simt si ea intra in comunicare cu ele! Si e adevarat: ce dai se intoarce la tine!

    Apreciază

  2. Hey just wanted to give you a brief heads up and let you know a few
    of the pictures aren’t loading properly. I’m not sure why
    but I think its a linking issue. I’ve tried
    it in two different web browsers and both show the same outcome.

    Apreciază

Lasă un comentariu