Aiureli care ne consumă

 

Pierdem atât de mult timp creându-ne frici noi și alimentându-le pe cele vechi!… Și apoi căutăm metode și tehnici de liniștire a minții și deblocare a canalelor energetice. Ca să nu mai vorbim de lighioanele extraterestre/extradimensionale/parareale și altele, care se lipesc de noi și ne sug energia… Și noi trebuie să le iubim, că numai așa le putem învinge sau ne putem elibera. Și dacă la toate astea se mai adaugă și chestiile de psihotronică ce zboară prin aer și prin capetele noastre, manipulate deja, avem o imagine posibilă a ceea ce suntem. Asta dacă nu zburdăm pe câmpii cu fluturi roz și floricele îmbătătoare.
A, dar să nu uităm de puterea ce zace în noi, putere care, odată activată, ne poate face nemuritori.
Am omis ceva? 😉

8 comentarii

Din categoria Capsule, Diverse

8 răspunsuri la „Aiureli care ne consumă

  1. Cred ca esenta ai spus-o! 🙂 Si sunt o infinitate de idei in spatele a catorva cuvinte, ceea ce inseamna un adevarat talent!
    Un text aparte intr-o perioada in care in afara de ‘psihotronica’ zburatacitoare mai apar si miracolele, pe care ar trebui sa le credem posibile avand in vedere ‘puterea ce zace in noi’!
    Imi place imaginea si pata aceea de culoare concentratoare!

    Iti urez La Multi Ani cu sanate si multe bucurii tie si celor dragi tie!

    Apreciază

  2. Iubirea nu dezintegreaza tot. Nu trebuie sa iubesti tot ce iti face rau. E o capcana asta, atentie!

    Apreciat de 1 persoană

  3. Da, dar unde este gandul tau, acolo esti si tu, asa ca toate cele pomenite vor lovi aerul daca tu esti mereu in alta frecventa. Cand mai lasi garda jos te mai prinde cate una din urma. Nu te speria, nu trebuie sa invingi pe nimeni decat pe tine insati, ceea ce e cel mai greu.
    Am scris ceva in genul asta despre a-i iubi pe ceilalti, ideea era ca iubirea te inalta intr-un loc unde numai iubirea are acces, altceva ori se transforma ori o ia la vale, cu toate astea, cu ce e din plinul inimii rau, nu trebuie sa ne batem capul ca avem destule altele de iubit

    Apreciat de 1 persoană

  4. ai idee de ce nu sunt incunostiintata de comentul tau in pagina mea? Nu i-oi fi dat eu ”anunta-ma cand comenteaza cineva”, sau tu?

    Apreciază

  5. Mie nu îmi mai apar demult, înștiințările. Nu știu de ce. Sunt niște ani.

    Apreciază

  6. Gândurile pot fi manipulate și emoțiile pot fi construite. Lupta cu tine însuți e distructivă. A acționa în stare de relaxare ar fi perfect.
    Despre iubire… nu știu. Sunt multe discuții. Atât de multe, încât nu prea le mai cred.

    Apreciază

Lasă un comentariu