Din scrisori – 52

 

Cât de închiși pot fi oamenii în propriile sisteme? Unii sunt blocați rău de tot… Alții sunt superinteligenți, dar blocați… Alții sunt simpli, dar în expansiune… Dincolo de toate aparențele, suntem blocați, nu ne naștem deblocați, decât, cine știe prin ce ,,minune” de renaștere. Și tot căutăm să ne deblocăm!… Când vom reuși? Blocați sunt și cei care ne vor sclavi în planul lor, dar ei sunt paralizați deja, de dependența puterii. Fie-le țărâna ușoară! Cum ar zice o prietenă: ,,Hai cu telenovelele!” 

4 comentarii

Din categoria Capsule, Diverse, Exerciţiu de înţelepciune, Povestea gândului - a medita

4 răspunsuri la „Din scrisori – 52

 1. neicaion

  Cât adevăr grăieşti…, eu de regulă folosesc cuvântul prizonier, dar blocat cred acum că este mult mai potrivit şi este un blocaj, nu natural, îl simt, îl port şi nu-l pot da deoparte iar visul se destramă.
  Mulţumesc!

  Apreciază

  • Soluția e să cauți, să vezi de unde vine. Poate fi și de la strămoși.

   Apreciază

  • Îți recomand videoclipurile din link
   https://www.recall-healing.ro/video/

   Apreciază

   • neicaion

    Da, Mulţumesc pentru intenţie, nu de doctori şi sfaturi medicale aveam nevoie, medicii nu au fost şi nu vor fi niciodată pe lista mea de necesităţi, vorbeam despre întregul meu total, ce nu îl mai simt că este un întreg, sunt atent la comenzi ce nu le pot înţelege sau accepta, sunt deseori departe, în mine, de tot ce însemnă această lume, lupte idioate pentru supremaţia EU, mârşăvii şi minciună; cât nu poate cuprinde înţelegerea umană, lumea, ca ideal al copilăriei, este total deformată şi de neacceptat pentru viitorul ce l-am întrevăzut.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s