Din scrisori – 54

 

După ce ai trecut Rubiconul, dar ,,se întâmplă” să cazi, ai impresia că trebuie s-o iei de la început. Dar nu e așa. Orice pas înainte anulează nivelurile inferioare. O iei de la început, dar de la un alt ,,zero”. E fain când ești curios să vezi ce aventură urmează… Și îi ai cu tine pe ,,maeștri” care te-au definit și pe care îi ai în ființa ta. Orice eșec e un pas înainte. Niciodată nu ești singur, pentru că suntem interconectați la tot și la toate. Iluzia că ai fi singur, dă în Alzheimer. Dar nu ești niciodată singur. Și nu există moarte. Deci, nu putem da înapoi. Expansiune.

3 comentarii

Din categoria Capsule, Diverse, Exerciţiu de înţelepciune, Povestea gândului - a medita

3 răspunsuri la „Din scrisori – 54

  1. „Orice eșec e un pas înainte” este cred o idee perfecta pentru toti cei care transforma orice fel de problema intr-o provocare. Am intalnit totusi prea putini care accepta aceasta ideea de problema ca lectie care in fond te duce cu inca un pas pe cale, oricare ar fi ea.
    Imi place mult ce citesc la tine! O primavara frumoasa sa ai!

    Apreciază

  2. Da, există și teoria că „eșecurile generează eșecuri „. Am trăit și asta, cu toate că nu ține la infinit și , când ieși din starea aceea, ai învățat deja, foarte multe.

    Apreciază

Lasă un comentariu